Nice Era Mat SA motor

Nice Era Mat SA

Radio buismotor met electronische eindschakelaar. En TTBus technologie. Ideaal voor alle soort rolluiken. Obstakeldetectie. Maat S ø 35mm.

Complete en intuïtieve programmering.

Eenvoudige afstelling van de eindschakelaar op afstand via zender of met de externe programmeereenheden.
O-View TT en TTP, op automatische, halfautomatische of handbediende wijze. Handige feedback via de beweging van het rolluik.
Programmering op niveaus: snel en veilig.
Dankzij deze functie biedt de instelling slechts twee keuzemogelijkheden, en in geval van een verkeerde keuze, start de programmering weer vanuit het vorige niveau zonder dat de tot op dat moment geselecteerde instellingen opnieuw geprogrammeerd hoeven te worden.
Blokkering van het geheugen om onverhoedse opslag te voorkomen.
Afstelling van meerdere tussenstanden tijdens het openen.
Dankzij de Nice TTBus-technologie met 3 draden: mogelijkheid om de beweging van de motor aan te sturen via een laagspanningscommando;
Mogelijkheid van parallelle aansluiting van meerdere motoren vanuit één bedieningspunt zonder noodzaak van verbindingen met extra besturingseenheden, dankzij de ingebouwde elektronische kaart.

Veiligheid voor de automatisering.

Maximale precisie van de standen van het rolluikdynamische auto-updatefunctie van de eindschakelaars (alleen voor automatische en halfautomatische modus) waarmee het rekken en krimpen van de structuur dat mettertijd optreedt wordt gecorrigeerd.
De encodertechnologie garandeert namelijk millimetrische precisie, betrouwbaarheid, behoud van de ingestelde waarden, ook bij hoge temperaturen, en een altijd optimale kracht op het rolluik.
Perfecte beweging, ook bij aanwezigheid van wrijving: beschermt het rolluik tegen breuk wegens vorst, dankzij de controle van de kracht tijdens het openen, en herkent het obstakel tijdens de neergaande beweging.
Deze herkenning in instelbaar.
Garandeert een passende weerstand tegen inbraak.
Tijdsbesparing en eenvoud van de elektrische aansluitingen dankzij de dubbele isolatie, is er geen "aardingsdraad" nodig.
Laag verbruik in standby

Specificaties:

• Voedingsspanning: 230V/50 Hz
• Met kabel 2,5m lang
• 5 aderige kabel
• Diameter: 35 mm
• Lengte: 496 mm

Uitvoeringen:

• 6 t/m 10 Nm 

Wij bezorgen deze Nice Era Mat SA gratis in NL & BE 

Nice Era Mat SA motor Nice Era Mat SA motor Nice Era Mat SA motor Nice Era Mat SA motor

Nice Era Mat SA motor

Voor rolluiken

• Electronische eindschakelaar
• Ingebouwde ontvanger

• Obstakeldetectie
• Maat S Ø 35mm

Artikelnummer:
ERS0600003A
Levertijd: ca. 1-2 werkdagen

Radio buismotor met electronische eindschakelaar. En TTBus technologie. Ideaal voor alle soort rolluiken. Obstakeldetectie. Maat S ø 35mm.

 199,00